BUDAPESTI KOMPLEX SZAKKÉPZÉSI CENTRUM ÚJBUDAI SZAKISKOLÁJA
Budapest Közoktatásáért Díjjal Kitüntetett Intézmény
KIP Országos Hálózat minősített iskolája

Farsang 2019.

Március 1-je igazán derűs nap volt iskolánk tanulói és tanárai számára: az évről évre megrendezésre kerülő farsangi ünnepség idén is számtalan vicces pillanat és mosoly helyszíne volt. A rendezvényt lázas készülődés előzte meg a fellépő diákok és a tanárok részéről is, a szórakoztató programok között pedig mindenki megtalálhatta a kedvére valót.

Az egyéni jelmezes versenyben nem volt hiány az ötletes karakterekből. A legjobbnak ítélt jelmezek gazdáit tortával és ajándékokkal jutalmazta a tanárokból és diákokból álló zsűri. Több osztály is készült közös tánccal, kisjelenettel, akik értékes ajándékcsomaggal gazdagodhattak.

A remek hangulatot csak tovább fokozta a tanárok közös tánca, mely végül a táncoslábú diákokat is csatlakozásra késztette. A kifáradt tanulók az ingyenes büfében töltődhettek fel energiával, ahol szendvicsek, fánkok, üdítők és más finomságok közül választhattak.

A rendezvény fénypontja tagadhatatlanul a tombola volt. A számtalan nyeremény, például fülhallgatók, parfümök, társasjátékok, édességek kisorsolása közben az izgalom a tetőfokára hágott.

Különösen közkedvelt eleme volt a rendezvénynek a karaoke, diákjaink élvezettel énekelték kedvenc számaikat.

Reméljük, jövőre is ilyen jókedvvel búcsúztathatjuk a telet együtt!